Huren

Bij Benica Campers heeft u ruime keuze uit verschillende huurcampers. Nieuw, occasions of rolstoelgeschikt en dat in verschillende uitvoeringen en diverse prijsklassen. Voor het komende seizoen kunt U hier de Benica Campers HUURFOLDER 2020 bekijken.

Huur

tarieven 2020

Per week (incl. verzekering, incl. BTW)

Meerprijs voor automaat (incl. sterkere motor, ESP en Tractie) €125,- per week

Half-integraal 2-5p. 
NOV t/m MAART v.a. € 625,-
APRIL, OKT v.a. € 785,-
MEI t/m SEPT v.a. € 899,-
WEEKEND v.a. € 375,-
Integraal 2-4p. 
NOV t/m MAART v.a. €   999,-
APRIL, OKT v.a. € 1.099,-
MEI t/m SEPT v.a. € 1.299,-
WEEKEND v.a. €   499,-
Alkoof / bovenslaper 2-6p. 
NOV t/m MAART v.a. € 595,-
APRIL, OKT v.a. € 725,-
MEI t/m SEPT v.a. € 925,-
WEEKEND v.a. € 375,-
Superluxe nieuwe DEMO
NOV t/m MAART toeslag € 150,-
APRIL, OKT toeslag € 150,-
MEI t/m SEPT toeslag € 150,-
WEEKEND toeslag € 100,-
ROLSTOELGESCHIKT 
NOV t/m MAART v.a. €   999,-
APRIL, OKT v.a. € 1.199,-
MEI t/m SEPT v.a. € 1.299,-
meerprijs automaat €   75,-

 

 

 

 

 

 

Diverse occasions te huur vanaf €450,- per week! Vraag naar de voorwaarden.

Voor het seizoen 2020 hebben wij onder voorbehoud de volgende nieuwe, demo en occasion campers voor u te huur:

Benimar Mileo 224

Deze halfintegrale Benimar Mileo 224 heeft een ruime zitgroep van twee banken en twee draaibare cabinestoelen De camper is geschikt voor 6 personen.

Benimar Aristeo 663 rolstoelgeschikt

De Benimar Aristeo wordt aangepast voor rolstoelgebruik. Op dit moment zijn de werkzaamheden nog druk gaande maar voor het zomerseizoen zal hij klaar staan voor de verhuur.

Mochten er nieuwe ontwikkelingen zijn zullen wij ze hier vermelden.

Benimar Tessoro 481

De Tessoro 481 is een complete, compacte camper, met achterin een keuken en de badkamer, voorin een lounge zitgroep van twee bankjes en twee draaibare cabinestoelen. Boven de zitgroep is een elektrisch hefbed dat helemaal naar beneden kan, waardoor u zonder trapje kunt instappen. De zitgroep zelf is ook om te bouwen tot een ruim bed. Het aktiemodel van Benimar is door meerdere voordeelpakketten voorzien van alle luxe, en toch heel aantrekkelijk geprijsd! Het chassis is de nieuwe, rustige FORD Transit en als speciaal  model voorzien van 155pk, chassisverlaging en breedspoor. Daardoor rijdt u met deze nieuwe Tessoro 481 als in een luxe wagen.

Benimar Mileo 263

Super de luxe halfintegrale camper. Geschikt voor 2 t/m 5 personen. Met achterin 2 aparte bedden, eenvoudig uit te breiden tot één groot bed, met daaronder een royale garage voor b.v. fietsen. Voorin is een luxe L-keuken, en een gezellige zitgroep met 2 bankjes en draaibare stoelen. Boven de zitgroep bevindt zich een elektrisch hefbed voor 2 extra slaapplaatsen.

Gebouwd op het sterke 35L Fiat Ducato chassis, met 155pk, en breedspoorchassis. Voorzien van alle denkbare luxe, airco, cruisecontrol, ABS, ESP, en ook SAT, TV, luifel, trekhaak, zonnepaneel, en zelfs een halfautomaat voor meer rijcomfort!

Benimar Tessoro 483

De Tessoro 483 is een ruime 5 persons camper met een ruime zitgroep en veel opbergruimte.

Benimar Mileo 296

Deze ruime halfintegrale Benimar camper van 7,39m heeft achterin in een afsluitbaar slaapgedeelte een zeer royaal queensbed met veel kastruimte achterin en een aparte douche en toilet. Het queensbed is in hoogte verstelbaar, waardoor de garage ook eventueel voor fietsen kan worden gebruikt. Voorin is een zitgroep met een lange L-bank met een extra bankje en draaibare cabinestoelen met daarboven een hefbed. Het moderne design en de vele gevarieerde LED-verlichting zorgen voor een sfeervol geheel.

Benimar Mileo 282

Deze Benimar camper heeft een unieke indeling. Achterin is een ruime lounge bank, voorin is een tweede ruime zitgroep met draaibare cabinestoelen. Achterin is een 2-persoons hefbed en voorin een 1-persoons. Verder is er een natcel met aparte douche, en een keuken met een grote koelkast met een apart vak voor flessen.

Benimar Tessoro 467

Achterin deze Benimar camper zijn twee aparte bedden voorin is een zitgroep van twee banken en draaibare cabinestoelen.

algemene huurvoorwaarden 2020

benica campers | importeur van kwaliteitsmerken