Huren

Bij Benica Campers heeft u ruime keuze uit verschillende huurcampers. Nieuw, occasions of rolstoelgeschikt en dat in verschillende uitvoeringen en diverse prijsklassen. Voor het seizoen 2017 kunt U hier de benica-campers-huurfolder-2017 bekijken.

Huurtarieven 2017

Per week (incl. verzekering, incl. BTW)

Half-integraal 2-5p. 
NOV t/m MAARTv.a. € 625,-
APRIL, SEPT, OKTv.a. € 785,-
MEI t/m AUGv.a. € 899,-
WEEKENDv.a. € 375,-
Integraal 2-4p. 
NOV t/m MAARTv.a. €   999,-
APRIL, SEPT, OKTv.a. € 1.099,-
MEI t/m AUGv.a. € 1.299,-
WEEKENDv.a. €   499,-
Alkoof / bovenslaper 2-6p. 
NOV t/m MAARTv.a. € 595,-
APRIL, SEPT, OKTv.a. € 725,-
MEI t/m AUGv.a. € 925,-
WEEKENDv.a. € 375,-
Superluxe nieuwe DEMO
NOV t/m MAARTtoeslag € 150,-
APRIL, SEPT, OKTtoeslag € 150,-
MEI t/m AUGtoeslag € 150,-
WEEKENDtoeslag €   75,-
ROLSTOELGESCHIKT 
NOV t/m MAARTv.a. €   999,-
APRIL, SEPT, OKTv.a. € 1.099,-
MEI t/m AUGv.a. € 1.299,-
WEEKENDv.a. €   499,-

 

 

 

 

 

 

Diverse occasions te huur vanaf €450,- per week! Vraag naar de voorwaarden.

Voor het seizoen 2017 hebben wij onder voorbehoud de volgende nieuwe, demo en occasion campers voor u te huur:

Pilote Référence P670

Voorin deze camper is een zitgroep van twee banken met twee draaibare verstelbare pilootstoelen. In het apart af te sluiten slaapgedeelte is een lengte bed en de natcel.
De keuken heeft een luxe 4-pits gasstel, een oven, een aparte pizzaoven en een grote 150L koelkast met apart vriesvak.
De camper heeft veel extra accessoires zoals o.a. dubbele geisoleerde bodem, gastank onderbouw van 55L, buitengasaansluiting, hout decor dashboard, plissé screen verduistering cabine, winterisolatie en nog veel meer.

PPT rolstoelgeschikt

Ruime en luxe aangepaste camper. Geschikt voor maximaal 4 personen. Van alle nodige accessoires voorzien om onafhankelijk vakantie te vieren. Extra’s op deze Pilote zijn o.a. airco, cruise control, airbags, automaat met aangepaste handbesturing, luxe radio/DVD met navigatie, achteruitrijdcamera, hydraulische stabilisatie en leveling, trekhaak, garage (ook geschikt voor een scootmobiel), volautomatische SAT-schotel met TV/DVD, brede camperdeur met hordeur, hoog/laag bed, betrouwbare cassette-lift, enz.

Benimar Tessoro 440 UP

De Tessoro 440UP is een zeer complete camper van slechts 6,34m, compleet met o.a. luifel, zonnepaneel, parkeersensoren. Achterin is een dwarsbed dat ruim 50cm in hoogte verstelbaar is. Daaronder bevindt zich een zeer royale garage, waar met gemak de fietsen in kunnen. De natcel is ruim opgezet en heeft een aparte afsluitbare douche. Voorin is een gezellige zitgroep van een bank en twee draaibare cabinestoelen. Ook erg fijn is de grote 141L koelkast met vriesvak. Er zijn genoeg zitplaatsen en slaapplaatsen voor 4 personen.

Benimar Tessoro 481

De Tessoro 481 is een complete, compacte camper, met achterin een keuken en de badkamer, voorin een lounge zitgroep van twee bankjes en twee draaibare cabinestoelen. Boven de zitgroep is een elektrisch hefbed dat helemaal naar beneden kan, waardoor u zonder trapje kunt instappen. De zitgroep zelf is ook om te bouwen tot een ruim bed. Het aktiemodel van Benimar is door meerdere voordeelpakketten voorzien van alle luxe, en toch heel aantrekkelijk geprijsd! Het chassis is de nieuwe, rustige FORD Transit en als speciaal  model voorzien van 155pk, chassisverlaging en breedspoor. Daardoor rijdt u met deze nieuwe Tessoro 481 als in een luxe wagen.

Benimar Mileo 263

Super DeLuxe halfintegrale camper. Geschikt voor 2 t/m 5 personen. Met achterin 2 aparte bedden, eenvoudig uit te breiden tot één groot bed, met daaronder een royale garage voor b.v. fietsen. Voorin is een luxe L-keuken, en een gezellige zitgroep met 2 bankjes en draaibare stoelen. Boven de zitgroep bevindt zich een elektrisch hefbed voor 2 extra slaapplaatsen.

Gebouwd op het sterke 35L Fiat Ducato chassis, met 155pk, en breedspoorchassis. Voorzien van alle denkbare luxe, airco, cruisecontrol, ABS, ESP, en ook SAT, TV, luifel, trekhaak, zonnepaneel, en zelfs een halfautomaat voor meer rijcomfort!

Benimar Tessoro 486

Dit unieke nieuwe halfintegrale Benimar model van 6,99m lang, heeft voorin een wel zeer ruime zitgroep, L-bank met een tweede bank en draaibare cabinestoelen voor 6 personen, met daarboven een groot hefbed. Achterin is een ruime garage met daarboven veel kastruimte. De keuken biedt een ruim werkblad, uiteraard met een mooie grote koelkast en een apothekerskast.

Benimar Mileo 296

Deze ruime halfintegrale Benimar camper van 7,39m heeft achterin in een afsluitbaar slaapgedeelte een zeer royaal queensbed met veel kastruimte achterin en een aparte douche en toilet. Het queensbed is in hoogte verstelbaar, waardoor de garage ook eventueel voor fietsen kan worden gebruikt. Voorin is een zitgroep met een lange L-bank met een extra bankje en draaibare cabinestoelen met daarboven een hefbed. Het moderne design en de vele gevarieerde LED-verlichting zorgen voor een sfeervol geheel.

Benimar Mileo 282

Deze Benimar camper heeft een unieke indeling. Achterin is een ruime lounge bank, voorin is een tweede ruime zitgroep met draaibare cabinestoelen. Achterin is een 2-persoons hefbed en voorin een 1-persoons. Verder is er een natcel met aparte douche, en een keuken met een grote koelkast met een apart vak voor flessen.

algemene huurvoorwaarden 2017

benica campers | importeur van kwaliteitsmerken