Wilt u toch een camperbeurs bezoeken...

Dit weekend (18 t/m 20 september) staat Benica camper op de Camper Caravan Wereld in Assen, dagelijks van 10.00-17.00.

Met ruim 150 campers en caravans vind je tijdens Camper Caravan Wereld geheid de perfecte camper/caravan die bij jou past. Hier ontdek je een groot en divers aanbod aan nieuwe én gebruikte campers/caravans voor messcherpe prijzen. Oriënteer je en laat je informeren en inspireren op het gebied van campers, caravans en nog veel meer. Op Camper Caravan Wereld vind je het allemaal onder één dak!

Volgend weekend (26 & 27 september) is onze showroom geopend voor de Camperbeurs on tour. Benica Campers is dan geopend op zaterdag 26 september en zondag 27 september van 10.00 tot 17.00.

26 exposanten, waaronder Benica Campers, openen speciaal voor bezoekers van de Camperbeurs Hardenberg hun showroom in het weekend dat zij normaliter op de beurs zouden staan.

Bezoekt u ons op een van die dagen dan ontvangt u een voucher waarmee u recht heeft op één gratis ticket voor Camperbeurs Hardenberg op 5, 6 & 7 maart 2021.

U bent van harte welkom in onze showroom. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunt u in alle rust onze campers bekijken.

benica campers | importeur van kwaliteitsmerken