Header logo 1
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Content Image 1

Aanpassingen

Voor de opbouw en inbouw van alle denkbare accessoires bent u bij Benica Campers aan het juiste adres.

Onze werkplaats is geheel ingericht voor alle werkzaamheden aan uw camper. Denkt u onder andere aan een fietsenrek, scooterdrager, trekhaak, luifel, alarm, omvormers, zonnepanelen, (panorama-) dakluiken, volautomatische Satelliet-systemen, TV, hydraulische stabilisatie, en nog veel meer. Graag bekijken wij met u samen wat de mogelijkheden zijn voor uw camper.

Camperombouw

Ook voor een complete camperombouw naar wens kunt u bij ons terecht. Heeft u bijvoorbeeld een standaard zitgroep en wilt u graag een ruime L-zitbank met twee draaibare pilootstoelen? Dan bekijken wij samen met u hoe wij uw camper naar wens kunnen ombouwen.

Gallery Image 0
Ervaring sinds 1995
Gallery Image 1
Altijd bereikbaar wanneer het u uitkomt.
Gallery Image 2
Gegarandeerd de beste kwaliteit, voor de juiste prijs.

Waarom bij Benica?

De naam Benica is bijna 20 jaar geleden ontstaan uit de samenvoeging van Benimar en Campers. Het onderstreept ook onze jarenlange samenwerking met deze fabrikant. Inmiddels is Benica zelfs de oudste en meest ervaren Benimar dealer buiten Spanje.

Benica Campers is een zeer klantgericht camperbedrijf, gevestigd in Enschede en al 25 jaar officieel dealer van BENIMAR Campers. Wij bieden kwaliteitscampers aan in alle prijsklassen. Wij leveren maatwerk en zorgen ervoor dat al onze klanten dè camper vinden die zij graag wensen.

Vragen of interesse?

Foto Uploaden (Max 4mb)
Form Image
w-app.svg
Morgen Internet – Zorgeloos Light website