Header logo 1
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Content Image 1

Schadeherstel

Benica staat bekend om zijn uitmuntende schadeherstel service voor campers. Met jarenlange ervaring en een team van deskundige technici zorgen wij ervoor dat elke beschadigde camper weer in perfecte staat wordt hersteld.

De schadeherstel omvat een grondige inspectie van de camper om alle schade nauwkeurig te identificeren, van kleine deuken tot grote schades. Vervolgens wordt er met hoogwaardige materialen en geavanceerde technieken aan het herstelproces begonnen. De technici van Benica werken efficiënt en vakkundig, zodat de camper zo snel mogelijk weer klaar is voor gebruik.

Persoonlijk en transparant

Wat deze service nog meer onderscheidt, is de persoonlijke benadering en transparantie. Benica houdt de klant op de hoogte van het reparatieproces en biedt duidelijke uitleg over de kosten en de verwachte duur van het herstel. Zo kunnen klanten met een gerust hart vertrouwen op de schadeherstel service van Benica en genieten van zorgeloze avonturen met hun gerepareerde camper.

Gallery Image 0
Ervaring sinds 1995
Gallery Image 1
Altijd bereikbaar wanneer het u uitkomt.
Gallery Image 2
Gegarandeerd de beste kwaliteit, voor de juiste prijs.

Waarom bij Benica?

De naam Benica is bijna 20 jaar geleden ontstaan uit de samenvoeging van Benimar en Campers. Het onderstreept ook onze jarenlange samenwerking met deze fabrikant. Inmiddels is Benica zelfs de oudste en meest ervaren Benimar dealer buiten Spanje.

Benica Campers is een zeer klantgericht camperbedrijf, gevestigd in Enschede en al 25 jaar officieel dealer van BENIMAR Campers. Wij bieden kwaliteitscampers aan in alle prijsklassen. Wij leveren maatwerk en zorgen ervoor dat al onze klanten dè camper vinden die zij graag wensen.

Vragen of interesse?

Foto Uploaden (Max 4mb)
Form Image
w-app.svg
Morgen Internet – Zorgeloos Light website