Header logo 1
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Content Image 1

Maatwerk

Ook voor het ombouwen van een standaard camper naar een rolstoelgeschikte camper kunt u bij ons terecht. Samen met u kijken we welke aanpassingen nodig zijn om de camper voor u geschikt te maken. Hierbij kijken we naar de toegang in de camper, de ruimte toegankelijk maken in de camper zoals de douche en toilet en wat u nodig heeft om alle elektronica te kunnen bedienen.

Op dit moment wordt in onze werkplaats een Amphitryon 967 opgebouwd tot een rolstoelgeschikte camper. De twee aparte bedden achterin worden twee dwarse bedden waarvan de voorste een hoog-laag bed is. De douchebak gaat eruit en daarvoor in de plaats komt een grote vlonder. Bij de zitgroep gaat een bank eruit en de andere wordt smaller zodat er meer ruimte is voor een transfer naar de cabinestoelen. 
 


 
Gallery Image 0
Ervaring sinds 1995
Gallery Image 1
Altijd bereikbaar wanneer het u uitkomt.
Gallery Image 2
Gegarandeerd de beste kwaliteit, voor de juiste prijs.

Demonstratie van de lift

Bekijk hieronder een YouTube filmpje over het gebruik van een lift bij een aangepaste camper. Deze lift is in gebouwd in een Benimar Tesseoro 483 door Weersink Mobility.

BEKIJK HET FILMPJE

Content Image 3

Onderdelen

Een keer een schade rijden kan natuurlijk gebeuren, vervelend maar als het goed en vakkundig wordt gerepareerd is dat een zorg minder.  
Bij Benica Campers bent u aan het juiste adres voor alle Benimar onderdelen, van recente campers tot soms nog verrassend oudere campers, kunnen wij de onderdelen leveren. 

Om de juiste onderdelen bij de fabriek in Spanje te bestellen hebben we de volgende gegevens nodig.
Chassisnummer, Type camper (Mileo, Tessoro, Sport, enz), bouwjaar en een detail en overzichts foto van het onderdeel. Hiervoor kunt u altijd telefonisch, per mail of in de showroom overleggen.

Waarom bij Benica?

Benica Campers is klantgericht en oplossingsgericht. Als importeur van de Benimar campers hebben we rechtstreeks contact met de febriek. Met onze jaren lange ervaring kunnen we onze klanten goed adviseren bij de aanschaf van een camper en het onderhoud van de camper.
 

Vragen of interesse?

Foto Uploaden (Max 4mb)
Form Image
w-app.svg
Morgen Internet – Zorgeloos Light website