Header logo 1
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Content Image 1

Verzekering

De camperverzekering van Benica Camperbedrijf is speciaal ontworpen om camperaars gemoedsrust te bieden tijdens hun reizen. Met een uitgebreide dekking en aandacht voor specifieke behoeften van campers, zorgt de verzekering ervoor dat klanten zich kunnen concentreren op het genieten van hun avonturen.

Of het nu gaat om diefstal, schade, of pech onderweg, Benica's camperverzekering biedt een betrouwbare bescherming. Bovendien begrijpt het bedrijf dat elke klant unieke vereisten heeft, en biedt daarom op maat gemaakte polissen die aansluiten bij individuele wensen en budgetten.

Snelle service

Met hun uitstekende klantenservice en snelle claims-verwerking, toont Benica Camperbedrijf hun toewijding om klanten te ondersteunen bij eventuele onvoorziene situaties. Zo kunnen camperaars met vertrouwen de weg op gaan en onvergetelijke herinneringen creëren.

Gallery Image 0
Ervaring sinds 1995
Gallery Image 1
Altijd bereikbaar wanneer het u uitkomt.
Gallery Image 2
Gegarandeerd de beste kwaliteit, voor de juiste prijs.

Waarom bij Benica?

De naam Benica is bijna 20 jaar geleden ontstaan uit de samenvoeging van Benimar en Campers. Het onderstreept ook onze jarenlange samenwerking met deze fabrikant. Inmiddels is Benica zelfs de oudste en meest ervaren Benimar dealer buiten Spanje.

Benica Campers is een zeer klantgericht camperbedrijf, gevestigd in Enschede en al 25 jaar officieel dealer van BENIMAR Campers. Wij bieden kwaliteitscampers aan in alle prijsklassen. Wij leveren maatwerk en zorgen ervoor dat al onze klanten dè camper vinden die zij graag wensen.

Vragen of interesse?

Foto Uploaden (Max 4mb)
Form Image
w-app.svg
Morgen Internet – Zorgeloos Light website