Over ons

De naam Benica is bijna 20 jaar geleden ontstaan uit de samenvoeging van Benimar en Campers.
Het onderstreept ook onze jarenlange samenwerking met deze fabrikant. Inmiddels is Benica zelfs de oudste en meest ervaren Benimar dealer buiten Spanje. 

BENICA CAMPERS

Benica Campers is een zeer klantgericht camperbedrijf, gevestigd in Enschede en al 25 jaar officieel dealer van BENIMAR Campers.
Wij bieden kwaliteitscampers aan in alle prijsklassen. Wij leveren maatwerk en zorgen ervoor dat al onze klanten dè camper vinden die zij graag wensen.
U kunt bij ons terecht voor nieuwe campers, diverse occasions maar ook voor een aangepaste of een volledig rolstoelgeschikte camper, met o.a. brede deur, lift en aangepaste besturing.
Wij verhuren ook campers in verschillende uitvoeringen en diverse prijsklassen. Wij richten ons op specifieke wensen van de klant en adviseren in de keuze voor een camper die het beste bij u past!
Wij adviseren merk onafhankelijk en leveren alle merken.
Naast de verkoop en verhuur van campers biedt Benica Campers full service voor uw camper.

Hieronder kunt een filmpje bekijken over Benica Campers gemaakt door Camper TV.

BENIMAR SPANJE

Benimar zelf produceert sinds ongeveer 40 jaar vrijetijdsvoertuigen en is vandaag de onbetwiste leider op de Spaanse campermarkt. Het bedrijf heeft zijn eerste camper ontworpen in 1979 en richtte in 1986 een serieproductie op.
De knowhow, de originaliteit en de kwaliteit waren in 2002 de redenen voor opname in de Triganogroep.
In Peñiscola, onder de Mediterraanse zon, heeft de Benimar fabriek een terrein van 40.000 m2 ter beschikking.
Moderne hightech machines en technologische innovatie maken dat het bedrijf een productiecapaciteit heeft van 3.000 voertuigen per jaar.

De ISO 9001 en ISO 14001 erkenningen garanderen de kwaliteit en de betrouwbaarheid van de producten, evenals de conformiteit met de milieunormen.
Benimar is aanwezig in twaalf Europese landen, zelfs in Nieuw-Zeeland en Chili.
Een uitstekende verkoopafdeling en een degelijke after-sales afdeling zijn belangrijke troeven.
De originaliteit van haar creaties, de uitgebreide keuze en een zeer sterke prijs-kwaliteit-verhouding zijn mede de redenen van het huidige succes.

Benimar blijft een goede speler op de campermarkt die steeds competitiever wordt.