Header logo 1
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Over ons

Content Image 1

Welkom bij Benica

De naam Benica is bijna 20 jaar geleden ontstaan uit de samenvoeging van Benimar en Campers. Het onderstreept ook onze jarenlange samenwerking met deze fabrikant. Inmiddels is Benica zelfs de oudste en meest ervaren Benimar dealer buiten Spanje. 

BENICA CAMPERS
Benica Campers is een zeer klantgericht camperbedrijf, gevestigd in Enschede en al 25 jaar officieel dealer van BENIMAR Campers. Wij bieden kwaliteitscampers aan in alle prijsklassen. Wij leveren maatwerk en zorgen ervoor dat al onze klanten dè camper vinden die zij graag wensen. U kunt bij ons terecht voor nieuwe campers, diverse occasions maar ook voor een aangepaste of een volledig rolstoelgeschikte camper, met o.a. brede deur, lift en aangepaste besturing.

9 ,7

Onze klanten beoordelen ons met een 9,7

31

Wij hebben in totaal 31 auto’s op voorraad

32

32 collega’s staan direct voor je klaar

Wij helpen u graag!

Wij verhuren ook campers in verschillende uitvoeringen en diverse prijsklassen. Wij richten ons op specifieke wensen van de klant en adviseren in de keuze voor een camper die het beste bij u past! Wij adviseren merk onafhankelijk en leveren alle merken. Naast de verkoop en verhuur van campers biedt Benica Campers full service voor uw camper.

w-app.svg
Morgen Internet – Zorgeloos Light website